Opis forum
Administrator
Tu możecie "skromnie" [ buhahaha ] opisać poszczególnych "ludziów" z naszej klasy!
Np. że... Grzesiek jest marudny bo coś tam cośtam albo Patrycja jest taka sika i owaka...^^
Czaicie? Nie?
To dla przykładu, wszysystkim dobrze znany [ mój ] post o Pawianie.
Tak więc... dawno, dawno temu... 13 [może 14 -cholera wie] lat temu kiedyś tam... na świat przyszedł mały, wredny Damianek. I to była wielka katastrofa dla świata ;P
Bla bla....
Teraźniejszość...
Teraz owy ... chłopak[ chyba ;D...] siedzi przed kompem i czeka aż ja "łaskawie" xD opublikuje tą notkę...
Pan Pawian Kretyński jest wysokim...[no nie przesadziłam, ma ta ok. 160 cm wzrostu...] klasowym komikiem, złodziejem, dłużnikiem, i fryzjerem [nie pomylić i przeczytać Frajerem ;P]
Komikiem? Rozbawia towarzystwo... chyba każdy wie co to znaczy... rozbawia chłopaków, obcinając dziewczyną [ i nie tylko ] włosy.
Złodziejem? Ukradł mój odwieczny szczęśliwy i zakręcony tak jak ja numerek 9! Grr...
Dłużnikiem? Od paru dni wisi mi 2 zeta!
] Pamiętaj , mam bardzo długą i dobrą pamięć... w przeciwieństwie do innych Energicznych Emerytów...:> [
Fryzjerem? [ Patrz komikiem...] w "cudowny " sposób poobcinał kilku osobą w klasie włosy ;D Zupełnie jak taki jeden psychopatyczny morderca...
Aaa no i oczywiście zapomniałam dodać że Damian, powoli, powoli zmienia orientację...teraz chyba jest bi...
I cierpi na maniakalne zaburzenia równowagi umysłowej
Co oznacza m.in. że jest fiufiu albo że nie równo ma pod sufitem...
Ale co tam Przecież mnóstwo oszołomów pochodzących z Marsa widział świat... [oszołomów czyt. chłopaków]
Maniakalnie nosi jeansy... jak by innych spodni na świecie nie było...^
Nieźle dogaduje się z dziewczynami....[ a wiecie mówią że G** jest najlepszym przyjacielem dziewczyny oO ;P]
Co by tu jeszcze o nim napisać...;>
Pamiętaj, jeszcze się zemszczę na Tobie ;> <szatański śmiech> [Aaahahahahahahaaahaha]
Teraz wiecie? Coś na ten wzór
No więc tak... Wypowiadam się na temat mojej ukochanej koelżanki Majaczary ^^ Wszyscy znają i kochają?? świetnie... No więc:
Jak sama nazwa wskazuje majaczy jak ostatnie dziecko. Nigdy nie umie wyrazić swojego zdania wyrazem innym niż 'no' buhahahaha Wkurza mnie na każdym kroku, ciągle sie na mnie gapi jakbym zabiła jej mame ^^ Mówiąc mniej wyrafinowanym językiem podsumowuję, że jest to majaczące dziecko wojny z którym wolałabym się nigdy nie spotkać ^^
Administrator
Hm...na temat naszej kochanej "koleżanki" Majaczary, nie mam zamiaru się wypowiadać...^^
Boisz się, że przecholujesz?? Nie martw się, mogę założyć cenzurę ^^
Administrator
Też mogę...^^ xD
No to dajesz ^^ Powiedz wszystkim, co ci leży na wątrobie
Administrator
łooo...^^ jak ja się rozpiszę na jej temat to wyjdzie z tego encyklopedia, 15 tomowa. pt: "Majaczara od A do Z, czyli droga do debilizmu."
Administrator
Dawno dawno daaaaaaaaaaaawno temu...w odległej krainie...zwanej 'Krajem złomu..." z jaja dinozaura wyklułą się P******* ******* , każdy kto wypowie jej imie staje się przeklęty na wieki...
Tak jak wcześniej pisałam...wykluła się z jaja dinozaura...Majaczarzatyrorexa. [ szacun dla tego kto to przeczyta ].
Tego małego...majarzarotyrororexa, przygarneła uboga rodzina, ze wsi...na obrzeżach naszego kochanego KrK City.
Gdy to "coś" miało 7 lat, matka, ciesząc się straszliwie, że rzadziej będzie oglądała brzydotę...dinozaura, wysłała ją do SP 98...
Kto dorzuci coś od siebie?
I wtedy rozpoczął sięprawdziwy koszmar... Wszyscy w szkole na jej widok uciekali gdzie pieprz rośnie. Nikt nie mógł być już spokojny. Majaczarzatyrorex wydawał z siebie odgłosy, których nikt nie potrafił odszyfrować.
Nie mam dzisiaj natchnienia ;d Kontynuuj
Administrator
W końcu przydzielono ją do klay ic i łądnymi, grzecznymi, i ułożonymi dziećmi.
Nikt nie lubił Majaczarotyranorexa, ktróa z reszta nazwywano Konfident.
Co usłyszała to wykablowała.
Tak też mineło 5 lat. Do czasu gdy połączono dziewczęta z klasy C i E.
Wtedy zaczęto tępić wielkiego, sapającego i majaczącego Majaczarotyranorexa.
Rok później.
Wysoka brunetka, kroczyła dumnym krokiem wraz z niższą od siebie blondynką ku brzydkiej szkole, w celu sprawdzenia, list przyjętych uczniów.
Stało się! Tak, przyjęto ją wraz z koleżanką.
Gdy zobaczyło kto będzie chodzić z nią do klasy, włosy staneły jej dęba...^^
Majaczarotyranorex!
Kto dokończy?
Oczywiście że ja!
*-Eeej... nie zapominaj o mnie i Narucie! - odezwało się 2 ja Chishiotsuki.*
Oczywiście że 'my'w sensie że 'ja' i Naruciak xD
*Teraz Ci pasi!? - szepszcze 'normalne' ja Chishiotsuki.*
Włosy staneły jej dęba...^^
Majaczarotyranorex!
2 miesiące później.
Gdy klasa 1c siedziała, grzecznie w łąweczkach, i wysłuchiwała gadania swojej nowej wychowaczyni, dzrzwi otworzyły się z hukiem.
W progu stneło coś wielkiego brzydkiego, oślizgłego, z tłustymi nie umytymi włosami na głowie, sapiąc, udała sę do ławki w której siedziała Karolina Grobelna.
Miła atmosfera panująca w sali, nagle uległa zmianie, światło przygasło, wszędzie zrobiło się ciemno i duszno...^^ Odór, majaczarotyranorexa, był niedozniesienia...^^ kwiatki powiędły, nażelowane włosy Turkingena opadły...
Nagle, dzięki błyskotliwej pani Świerz(b) szystko się skończyło.
Dlaczego? Pozwoliła rozejść się dzieciakom do domów...^^
W takiej 'miłej, jasnej i pachnącej' atmosferze mineło...^^
No to tym razem niech ktoś inny dokończy...^^
* Ja, ja! Ja i HidoiChishiotsuki#! - wrzeszczy narwane 2 ja
-Zapomnij! HidoiChishiotsuki...to....HidoiChishiotsuki, i nic nie będzie pisać!*
# HidoiChishiotsuki - Zły Krwawy księzyc...mówiąc inaczej moja 'kochaniutkie' 4 ja xD
Ostatnio edytowany przez Chishiotsuki. (2007-12-16 13:05:21)
No piknie ^^ kontynuuj
No i gicior! Cacachio czy jak Ci tam!! Pisz szybciej!
Nowy
Ludzie!! ale wy jestescie puknięci;p ja ją KOCHAM:* I NIE OBRAZAJCIE MI JĄ;P
Administrator
Uuuu...^^ To musisz być tak samo upośledziony jak ona ^^
Biedne dziecko...^^ matka nie chciała,a ojciec Cie lał ^^
Niedojeb z Ciebie ^^