Opis forum
Każdy się może zarejestrować - nie ma żadnej kontroli tego, czy ktoś jest z 1c czy nie jest
Ależ na forum będą mogli zarejestrować siętylko ludzie z 1 c. A potwierdzać to będą na gg. Coś ty taki marudny??
Administrator
Ja jestem zgryźliwa, on marudny, ty narwana...i tak dalej...Jako klasa wzajemnie się uzupełniamy
Popieram dr_null [ stwierdzam to z przykrością...^^]
No to załóżcie sobie lepsze. Sama chciałaś, żebym je założyła. Nie mówiłaś na jakim portalu założyłam na pierwszym lepszym
Administrator
Jej jej...jeszcze się strzępisz.. za rok i tak trzeba bdzie zmienić i tak w końcu będziemy 2 c
Nowy
[imgr][/imgr]JESTESCIE GŁUPI....
Administrator
Ohh...^^ odezwało sie to najmądrzejsze...
dr_null napisał:
Każdy się może zarejestrować - nie ma żadnej kontroli tego, czy ktoś jest z 1c czy nie jest
I tu sie mylisz..^^ z tego co pamiętam to admin może blokować IP, nieznajomych ^^ więc można śmiało zablokować klopeczka i rimela czy jaki im tam ^^ [ naprawde qsywy macie zajebiste..^^ żaaaal! ]
Ostatnio edytowany przez Chishiotsuki. (2007-12-20 15:53:15)
1. Chishiotsuki - a Twój nick to niby fajny? :>
2. Co do blokowania IP - zmienne IP neozdrady, mówi Ci to coś?
3. Prędzej już autoryzacja przy rejestracji. Zawsze można się zarejestrować pod nieobecność naszej kochanej administratorki
Gość
hahaha nie prowokuj bo wsadze fajne nowe gieki na forum F dr_null wie o co chodzi
o tak. Screeny w formacie .exe
<OFFTOPIC>
Jednak to forum nie jest takie złe - z adBlockiem da się przeżyć, a i ubaw jest <lol>
</OFFTOPIC>
Gość
Niom ze specialnym bonusem ;]
Gość
Tak..
Gość
nieeeee chcesz moge je wsadzić to się dowiesz ok ??